Ce am făcut și ce am învățat din pandemia de Coronavirus?

Partea mișto cu pandemia asta a fost că am învățat să ne mai compătimim, să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să avem mai multă răbdare cu noi. Ne-am apropiat și mai mult și am vorbit tot ce ne-a trecut prin cap. Nu a fost deloc ușor, dar sigur o să ne ajute și pe viitor.

Cel mai important a fost că i-am dat creierului activități diverse: dezvoltare personală (vloguri, webinarii sau cărți, psihoterapie), construit LEGO și puzzle, desenat și pictat, exerciții fizice, sesiuni de cooking. Nu am exagerat cu televizorul, deși a funcționat mult mai mult decât de obicei. De regulă pe HGTV sau Comedy Central. Ne-am uitat la Asia Express, ocazional pe Netflix sau HBO GO. Nu avem consolă de jocuri, însă ne-am mai antrenat cu Beach Buggy Racing – un joc pe Android TV care „ne-a prins”!

Ce ne-a lipsit cel mai mult? Ieșirile în voie și întâlnirile face-to-face cu familia și prietenii. Paradoxal, deși ne bucurăm că revenim la un mod normal de viață, o să ne fie un pic dor de activitățile astea de pandemie.

La tine cum fost? 😊


Image by athree23 from Pexel

Lasă un comentariu mai jos:

2 thoughts on “Ce am făcut și ce am învățat din pandemia de Coronavirus?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.