Recomandări de servicii pentru nuntă: restaurant, fotograf, DJ și multe altele

Am revenit cu articolul promis aici. Cuprindem esențialul (+ link-uri), însă nu evita să ne scrii dacă ai întrebări.

Restaurant nuntă în București

Am ales The President (Salon Roma), după ce am văzut ce și cum la un botez. Manager (Claudia) și wedding planner (Alina) extraordinari, meniu personalizat, ospătari OK, mâncare bună (porții mari), ciorbă de potroace inclusă a doua zi. Totul a decurs foarte bine, fără probleme. Fiind localizat în parcul Tei, ai și câteva locuri pentru fotografii (lac, roată).

Cofetărie tort: Dr. Chocolate  |  Aranjamente florale, buchete și lumânări: Brave Events

Fotograf și Videograf de nuntă

Lorena este o tipă faină și flexibilă. Ne-a plăcut pentru că totul a decurs așa cum am stabilit, iar materialele au fost primite într-un timp rezonabil și conform contractului. Vine însoțită și de un videograf. Nu am avut cabină foto, dar restaurantul ne-a asigurat un decor floral pentru fotografii cu invitații. Vezi albumul aici.

DJ nuntă

DJ Patrick ne-a liniștit și sfătuit cu tot ce înseamnă o sonorizare bună în raport cu dimensiunea salonului. Playlist variat, conform dorințelor noastre și ale invitaților. Am renunțat la ideea unui solist sau formație. Te poate ajuta și cu mașina de fum pentru dansul mirilor.

Invitații, numere masă, plicuri dar de nuntă și mărturii

I-am ales pe cei de la Weddpaper. Au fost atenți la detalii, calitate bună, materiale livrate la timp.

Ca mărturii, am avut niște borcănașe (umplute de noi cu miere bio) și cartonașe de la Indigo Cards.

Costum de Mire

Costumul de mire l-am cumpărat (și modificat) de la Gentlemen’s Corner – magazinul din incinta Apaca. Consilierul din magazin a fost super. Pantofii de la Anna Cori. Butonii de la Cellini.

Rochie de Mireasă

Rochia de mireasă a fost realizată de Barrochia. Alina este super profi și a fost de mare ajutor cu sfaturi. Pantofii au fost de la New Balance – după dansul mirilor! 😂

Machiaj: Gabi  |  Coafură: Alexa  |  Accesorii: Miss Babacilu

Verighete

Am ales verighete clasice/model simplu de la Cellini. Sfat: nu le lăsa pe ultima sută!

Gustări și dulcegării în ziua nunții

În locația unde ne-am pregătit (vezi mai jos), am comandat gustări de la Paul. Tot de la ei, pentru că nu am avut candy bar, am luat macarons pentru mesele invitaților.

Biserică pentru cununia religioasă

Am ales Parohia Sf. Treime Tei pentru că era aproape de restaurant. Cununia religioasă a decurs foarte frumos. Ne-a plăcut interiorul bisericii și curtea – unde poți face câteva fotografii drăguțe.

Locație cazare în București (pregătire miri)

Am rezervat un apartament cu un living și două dormitoare la Novum Aparthotel. Ne-a deservit perfect pentru ce am avut nevoie, iar colaborarea cu aceștia a fost excelentă.

Locație pentru Trash the Dress

Ședința foto am făcut-o, tot cu Lorena, la Castelul Cantacuzino din Bușteni. Ne-a plăcut locația, iubim muntele și a fost aproape de București. Trash the Dress a fost inclus în pachetul foto de nuntă. Vezi albumul aici.

 

Pentru tarife actualizate, cel mai bine iei legătura cu fiecare dintre aceștia (am pus link-uri către paginile de facebook sau site-uri).

Mulțumiri încă o dată tuturor celor menționați pentru un eveniment așa cum ne-am dorit! 🙂


 

Lasă un comentariu mai jos:

1 thought on “Recomandări de servicii pentru nuntă: restaurant, fotograf, DJ și multe altele”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.