+1 🙂 pentru Philips 50PUS7304/12

Televizor Philips 50PUS7304/12. Ce a contat pentru noi:

  1. Designul – nu este chiar slim, dar ne-a plăcut culoarea și faptul că are o ramă metalică (în orice caz nu e plastic care scârțâie).
  2. Android TV – folosit în principal pentru Android Games, alături de un gamepad Logitech FZ70 sau smartphone Android.
  3. Ambilight – aici regăsim spiritul Philips care, chiar dacă ține de preferințe, creează o atmosferă mișto în living.

Imaginea este OK (se poate optimiza/calibra pentru rezultate ceva mai bune), boxele încorporate sunt decente (recenziile negative sunt cam penibile în acest sens), meniul ni se pare simplu și intuitiv. Îl ținem conectat pe Wi-Fi 5Ghz și uneori mai are mici laguri pe Netflix. O să-l conectăm pe cablu, cândva. Jocurile HDR sunt fainoșag. Într-adevăr are bleeding pe margini mai ales, dar sincer nu ne afectează detaliul ăsta (un alt subiect tare dezbătut pe recenzii).

Telecomanda este într-adevăr dezamăgitoare, în sensul că nu are nimic special. Este funcțională și după vreo 2-3 căderi pe parchet, iar vopseaua pe butoane rezistă. Pe spate prezintă niște urme. În loc de butonul Rakuten ne-ar fi plăcut acces rapid pe Youtube sau HBOGO.

Televizorul are foarte multe ore de funcționare, în contextul pandemiei de COVID. S-a blocat/freeze de vreo 2-3 ori, însă și-a revenit singur sau i-am dat restart (scos din priză).

Diagonala de 126 ni se pare OK pentru un living de apartament (bloc comunist). Este poziționat la vreo 2 m de canapea, iar privirea nu fuge stânga-dreapta. Inițial ne gândeam să-l punem pe perete, dar stă bine pe comoda TV.

Per ansamblu, suntem mulțumiți 🙂.


 

Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.