Ne agităm degeaba cu WhatsApp

Later Edit: Pe lângă faptul că prelungesc perioada de acceptare și au venit cu multe clarificări (mai multe aici), se pare că modificările nu s-ar aplica spațiului european pentru că GDPR 😊.

__

A apărut o mare nemulțumire față de aplicația WhatsApp pentru că a anunțat schimbări în politica de confidențialitate. Mai concret, va conecta datele cu compania-mamă Facebook. De ce? Pentru piața de publicitate. În realitate, cei mai mulți s-au speriat de faptul că le va citi Mark conversațiile: ce mănâncă la prânz, ce prostii mai spun sau ce poze deocheate distribuie. Chill, știe deja despre noi.

Între timp, aplicații precum Signal (recomandată de la Elon Musk) sau Telegram (antreprenor rus) s-au trezit cu instalări neașteptate nici în cele mai frumoase previziuni pe motivul că sunt mai confidențiale.

Așadar, dacă vrei să scapi de Zuckerberg din viața ta, cel mai bine ștergi și conturile de Facebook, respectiv Instagram. Altfel, n-ai făcut mare lucru. Concluzionând, ni se pare o agitație degeaba. Și stați liniștiți. Ce nu-i dăm lui Mark, le dăm altora. Confidențialitatea pe internet e relativă de la primul “accept” sau “install”, în caz că ai uitat 😊.


 

Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.